Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrol bardzo spokojny, wolne podejście do zbliżających się statków. Dymy na horyzoncie oznajmiły, iż czas rozpocząć atak. Po krótkich namowach Gregorego zabawiłem się w wabika wynurzając okręt i skracając dystans do frachte na powierzchni. Oczywiście eskorta, natychmiast mnie doskoczyła, ale manewry i jedna torpeda pozwoliły odejść od przeciwnika i bezkarnie zaatakować konwój.
DDeki nadlywają:
Arrow trafiony:
Rudowiec, który uciekł:
Kolejny tankowiec idzie na dno:
No i tabelki:
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 20 Styczeń 2011, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#2 Wysłany: 20 Styczeń 2011, 14:59
Podejście do konwoju spaprałem więc i o sukcesach mowy być nie może.Jacek podpuszczony przez Gregorego i mnie udowodnił swoją odwagę i wynurzył okręt co natychmiast zaalarmowało eskortę mimo to Jacek po mistrzowsku wymanewrował DD i odpłynął w stronę konwoju .
Byłem dość daleko od konwoju który z prędkością 7-8 węzłów zygzakował, rozpocząłem atak jednak niewiele wskórałem posyłając kolejne torpedy w ocean a nie do celu po wystrzeleniu ostatniej oczywiście niecelnej torpedy oddaliłem się i zakończyłem patrol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum