Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam, jestem tutaj nowy i gram poraz pierwszy kampanie w SH III z GWX 3.0 i mam maly problem. Na akwenie AM15 spotkalem Krazownik Liniowy Hood pod eskorta 4 niszczycieli. Poslalem mu 4 torpedy, z czego jedna nie weszla ale zatonal i teraz nie moge uciec niszczycielom ... od 7 godzin albo plyne na cichej pracy 1w albo stoje w miejscu i nic ... nie odplywaja ... skonczyly im sie juz bomby i nie chca za nic odplynac. Mam 29 listopad 1940.
Aha, dodam jeszcze ze glebokosc w tym miejscu jest okolo 80m takze nie ma mowy o zejsciu gleboko.
Ostatnio zmieniony przez Kpt Kotwica 11 Luty 2011, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 11 Luty 2011, 17:45
Hmmm, 80m, nie za głęboko. Ale mówisz, że nie mają już bomb. To dawaj na peryskopową i wal z torped
A jak chcesz klasycznie uciekac, to pamietaj żeby ustawiać się do DDeków rufą.
Pytanko, pingują cię
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
sOnar [Usunięty] Kommodore
#3 Wysłany: 11 Luty 2011, 23:05
Typowy problem GWXa. Przesadzone czujniki - bo GWX był tuningowany pod poziom NORMAL.
Podejrzewam że nie zgubisz ich. No chyba, że nastąpi jakiś cud...
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#6 Wysłany: 12 Luty 2011, 17:27
No to pięknie
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Typowy problem GWXa. Przesadzone czujniki - bo GWX był tuningowany pod poziom NORMAL.
Podejrzewam że nie zgubisz ich. No chyba, że nastąpi jakiś cud...
Jedyna metoda to wycięcie ich w pień...
Nie wiem, co oni zrobili w GWX, ale im dłużej uciekasz, tym słabiej gonią.
Uciekałem kilka razy i zorientowałem sie, że po około 1-2 godzinach... można spokojnie uciekać. Ale przeżyć pierwszą godzinę, jak rzucają bomby... Mordęga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum