Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Karol
#1 Wysłany: 10 Luty 2011, 15:26 Problem GWX 3.0
Witam.
Dzisiaj zainstalowałem gwx gold, wszystko pięknie, ładnie ale gdy się ładuje do dojdzie prawie do końca i potem STOP, mogę czekać 1h i tak nie pójdzie możecie powiedzieć co jest nie tak.
Mam wersje 1.4.0.1, nie kolekcja klasyki. A może trzeba jakoś inaczej zainstalować??? Proszę o dokładny opis instalacji i rozwiązanie tego problemu. Z góry dziękuj i pozdrawiam.
Jaką masz wersję GWX Gold? Ściągałeś z oficjalnej strony GreyWolves? Powinieneś posiadać wersję podzieloną na 7 paczek + instalator. GWX Gold jest dość kapryśny. Oczywiście bezwzględna zasada to czysta wersja SHIII ver. 1.4 - zresztą o tym wymogu informuje sam instalator.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum