Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 20 Luty 2011, 19:35 WoT - malowanie
Malowanie mojej nowej zabawki - kto zna ten symbol?
Tak przy okazji, bawiąc się włączyłem max details... i ta gra zmienia wygląd!
I ten efekt dopasowywania ogniskowej... bomba.
Ale że miałem po wystrzale 1 FPS musiałem to zmienić...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 20 Luty 2011, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Kiedyś Prof. Pasterz podał link do strony na której można znaleźć różne maskowania, modele malowania i takie tam. Znalazłem tam nowy celownik - no, właściwie nie nowy, ale ze zmienionym lay-out. Będę miał możliwość później podesłać - polecam, bo znacznie ułatwia strzelanie snajperskie. Oczywiście nie ma wpływu na zadawanie zniszczeń, jednak wiele razy udało mi się unieszkodliwiać potężniejsze maszyny za mierzonego, idealnego strzału np. w przyrządy celownicze - Tygrys I jest na to bardzo wrażliwy
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#8 Wysłany: 22 Luty 2011, 23:28
Nie k... dość po 16 godzinach ciężkiej pracy i wejściu na to forum zacząłem widzieć Pana Kleksa, statki kosmiczne z peryskopami (?!), człowieka owiniętego w folie aluminiową i "pociski" (?!) w kształcie żelowych pianek ... musze wreszcie odpocząć i iść spać.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum