Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jesli , znudzilo cie twoje stare intro w SH3 nic prostrzego. Zapodaj sobie , ktores z tej paczki.
Intra gotowe do dzialania od reki , wystarczy wypakowac i wybrac sobie ktorys folder od 1do3 , umiescic w generatorze JSMGE i aktywowac i cieszyc oczy nowym intro.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#3 Wysłany: 18 Kwiecień 2011, 17:11
no tak a wszyscy się zastanawiają czemu Bałtyka wywala a tu jakieś intra pozmieniane jakieś cuda na kiju no i grafa nie daje rady : O
PS. Nie zdziwił bym sie gdyby w grudniu wnętrze okretu bałtyka było przyozdobione drzewkami i choinkowymi lampkami mrygającymi we wszystkich kolorach tęczy (tak dla klimatu)
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Ostatnio zmieniony przez PL_Reaven 18 Kwiecień 2011, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
Czemu wszscy sa przeciw mnie , jestem poczotkujacym moderem a nie zawodowcem . Chce jedynie uatracyjnic gre w miare mych mozliwosci . A intra sacacy sam z nich korzystam , nie posiadaja wad i sa dosc fajne . Jesli nie macie ochoty na moje wypociny , wystarczy o tym wspomniec bym wiecej nic nie zamieszczal na forum. A swoja droga , to jest mi przykro bo jakos tego tematu nikt przedemna nie udzwignal . Co robie nie tak , ze notorycznie jestem zlewany?
ORP_Bałtyk, spokojnie brachu! Musisz liczyć się z krytycznym podejściem wśród forumowiczów, bo na tym polega właśnie Forum. Forum, czyli miejsce, gdzie każdy może wejść i wyrazić swoje właśne zdanie - niekoniecznie zawsze pochlebne. Czasem padają przykre słowa, ale czytając uważnie reakcje na Twoje nowości nie zauważam ewidentnego "zlewania" czy nastawienia "przeciwko Tobie".
Masz do czynienia z ludźmi, którzy w wielu przypadkach na serii Silent Hunter zjedli zęby. Nie jest łatwo przebić się przez miesiące, a niekiedy lata prac nad szlifowaniem tej gry. Niektóre Twoje pomysły i prace mogą więc okazać się kontrowersyjne.
Na koniec jeszcze jedno spostrzeżenie - krytyka powinna być przez Ciebie odbierana jako siła motywująca Cię do dalszych działań. Póki nikt Ciebie nie obraża, póki nie dochodzi do złamania regulaminu Forum jak i nie formalnej ale istniejącej "NET-ykiety" to podejmuj rękawice, dyskutuj, rozważaj nasze uwagi i działaj dalej
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#8 Wysłany: 19 Kwiecień 2011, 15:09
Bałtyk wybacz jeśli cię uraziłem, wiedz że nie miałem takiego zamiaru, po prostu skojarzyłem mody ktore wrzucasz z tym jak cie wywala podczas patroli. Wiem że przyczyną rozłączeń jest niedająca rady karta graficzna a nie same mody, więc prosze sie tu na nikogo nie gniewać Czasem warto pożartować.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Dzieki za slowa otuchy , macie racje a mnie niepotrzebnie ponosi jaks chora duma i ambicja , postaram sie miec nerwy na wodzy , jesli bylem napastliwy w swym poscie nie chcialem tego
za co z gory przepraszam , i jeszcze raz dzieki za liczny odzew to jest naprawde motywujace.
No ! Ja poczułem się dotknięty do żywego
To naprawdę miła odmiana dla gry te Twoje ekranki, można przymrużyć oczy i scena nabiera odpowiedniego waloru. Szkoda, że ją mogę oglądać około 5s.
Tomku, bez urazy - wszystko na wesoło
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Bardzo fajne , sam wlasnie zapodalem sobie twoje intra. A zwlaszcza wrazenie robi i to wielkie intro map i intro singlemision. Ach , az lezka w oku sie kreci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum