Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nie mam dziś weny twórczej, wiec opisze to tak: "Popłynąłem - postrzelałem - potopiłem - odpłynąłem" jak wszyscy, dwóch poległo. Było normalnie. Dzięki za patrol. ORP_Orkan
Ranking.jpg
Plik ściągnięto 47 raz(y) 79.29 KB
szczeg.jpg
Plik ściągnięto 41 raz(y) 104.01 KB
_________________ RobertLpl12
Ostatnio zmieniony przez ORP_Orkan 15 Kwiecień 2011, 16:42, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 15 Kwiecień 2011, 17:04
wieczorem wrzucę swoje ss-y
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#3 Wysłany: 15 Kwiecień 2011, 19:16
wielka szkoda że zostalem zatopiony tak szybko miałem ogromną chrapkę na tą misje, no ale tak to już bywa jak sie podmieni pliki dzwiekowe i zamiast przyjemnego szumu srub na hydro słyszy sie jedynie ... ciszę ...
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum