Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 22 Listopad 2009, 12:46 Commander
Gram już długo, ale jakimś cudem, nadal nie wiem co to jest SH3 commander i do czego on służy. Mam jakiś GWX 3 commander files, ale tego nie instalowałem. Powie więc mi ktoś o co tu chodzi?
GWX Commander niejako "dodaje" okres pobytu w porcie, sabotaż i łatwe narzędzia do edycji niektórych rzeczy (np. zmęczenia załogi)... Możesz też ustawiać czas pobytu w porcie/ustawić go na losowy... To w sumie najważniejsza zmiana...
Dodatkowo możesz w nim ustawić trochę opcji, zacząć karierę dowolnym dostępnym U-Bootem w danej flocie, z innym rodzajem załogi czy inne tego o typu bajery. I najważniejszy. Możliwość stworzenia własnego profilu, w którym masz:
a) przebieg służby (od rekruta do końca gry)
b) opis patroli, w którym każdy statek ma podaną nazwę, ładunek, ilość załogi i ile osób zginęło
GWX 2.0 mam i już trudno że nie widzę ilu ludzi zginęło, bo nie chce w trakcie kampanii kombinować z plikami, coś się jeszcze schrzani i będzie...najważniejsze że działa
A Commandera jak najbardziej polecam
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Imię: Konrad
Ulubiona Gra: SH3, SH5
Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2011 Posty: 11 Skąd: Głębia Romanche (7 758 m)
#8 Wysłany: 29 Kwiecień 2011, 08:58
Witam. Nie zaczynając nowego tematu. Linki podane przez PL_tnnn, dotyczące ściągnięcia najnowszego Commandera (SH3 commander v3.2) oraz dodatku poprawnego działania z GWX 3.0 już nie działają. Być może ktoś ma aktualne działające linki lub tez same programy? Był bym wdzięczny za podanie takowych. Z góry dziękuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum