Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 12 Maj 2011, 14:43 jak zakończyć misję w porcie?
witam
dopiero co zacząłem grać w 5 część....wybrałem kampanię i pierwszą misję zatopienie 50000 BRT u wybrzeży WB. Zatopiłem nieco ponad 55000 BRT (w miedzy czasie wpłynąłem do portu w wilhelmshafen żeby uzupełnić torpedy). Po zatopieniu wymaganej ilości BRT wracam do koloni ale niestety opcja koniec patrolu jest nadal nieaktywna a dodatkowo wokół WB pojawiają mi się punkty które niby mam patrolować (pytanie po co skoro wykonałem założenia tonażowe). Jak wyglada zakańczanie patrolu w sh5? (aha mam oryginał)
hm popłynołem w te zaznaczone miejsca "wypatrolowałem" wszystkie i nadal nie mogę zakończyć misji w kolonii. Mój uboot niestety ledwie zipie muszę zawinąć do portu na remont a nie mogę
Imię: Elek Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 101 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 12 Maj 2011, 16:08
Sprawdź czy przypadkiem nie musisz zakończyć patrolu właśnie w Wilhalmshsfen?
Zobacz, w którym porcie na mapie jest ikona bazy, w której można zakończyć patrol.
Ps. Gdzie jest profesor Miodek? Czuje, że ktoś będzie miał problemy. Wybieranie zęzy, przeciąganie pod kilem lub inne atrakcje.
Ostatnio zmieniony przez Hoth 12 Maj 2011, 16:11, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#5 Wysłany: 12 Maj 2011, 21:56
CZAS, być może chodzi o czas ja miałem tak że już po kilku dniach patrolowania rejonu i po uzupełnieniu zapasów wykonałem misje mimo tego nie moglem jej zakończyć powód ? Misje trzeba było ukończyć do (nie pamietam daty) powiedzmy ostatni dzień sierpnia i dopiero gdy ta data mineła misja została zaliczona.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum