Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
TLO: "Taranowany. Niszczyciel. Tone. U-616"
"Bomby. Samoloty. Tone. U-290"
"Bomby. Bierzemy wode. U-44"
"Lotnictwo. Bomby. Zmuszony do wynurzenia. U-300"
Odprawa: Ogromny, mocno chroniony konwoj, wypelniony materialami zbrojeniowymi zmierza ku Anglii.
W rejon zostaja wyslane wszystkie U-Booty ktorym tylko starczy paliwa na dopadniecie wroga !
Powodzenia !
PL_Reaven
W patrolu udzial wzięli:
W patrolu udział wzięli:
PL_Marco - KIA
•C Class Destoyer - 1375
•Warlus serach plane - znaczy się samolocik
---------------------------------------------------
Razem: 1375 BRT
PL_Hunter_Silent - DISC KIA Nieliczony
PL_Szylol - KIA
No tak, piątek, trzynastego, Dobra, czas się zebrać i wrócić do formy...
ogolne.jpg
Plik ściągnięto 23 raz(y) 344.33 KB
szczegolowe.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 341.11 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 16 Maj 2011, 12:47, w całości zmieniany 6 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 14 Maj 2011, 10:52
Kierowały się do ciebie bo zrobiłeś rozwałkę z działa.
Nie wykryły mnie, przeszły przede mną
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Marco, ale WSTYD. Co to za raport? Ja nawet nie wiem jak misje graliscie Finek ratuj, nauczymy kolege pisac raporty.
Jest napisane "cierpliwości"? bo to jest niekompletny raport, zjem obiad, po obiadku skończę.
Hunter, po przemyśleniu, kierowały się bo po prostu mnie wykryli chciałem postrzelać owszem, ale to akurat dużego wpływu nie miało. Zresztą to ze te ddki wyszły na spotkanie to była sprawka samolotu, bo później jak się wymknąłem to grzecznie wrócili do konwoju.
Taka uroda rozmieszczenia ubootów.
PS. Tesu - maruda
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 14 Maj 2011, 12:28, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#8 Wysłany: 14 Maj 2011, 18:12
No sorka mocniej zaszaleć nie mogłem bo dowcipna multimedia zabrała mi internet na godzinę
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#9 Wysłany: 14 Maj 2011, 18:58
Na mnie rzuciły się 4 DD-ki i samoloty, a dodając do tego, że jest rok 43 i że dawno nie grałem, to pewne KIA.
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum