Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Z racji zesłania mnie poza granice naszego kochanego kraju z nędznym laptopem pod pachą, zostałem "zmuszony" do gry w gry przeglądarkowe.
Jedną z nich jest Erepublik - symulator społeczeństw.
W grze (za darmo), my - obywatele, toczymy bitwy między narodami odbijając surowce, zawieramy sojusze, wybieramy prezydentów, itd, itp. Każdy z nas ma też swoje poletko, z którego uzyskujemy surowce, jak jedzonko (przerabiane na chleb lub sprzedawane) lub rudy (przerabiane na broń lub też sprzedawane).
Pytanie:
Czy znalazłyby się tylko 2 osoby, które by się zdołały zarejestrować z tego linka, ewentualnie na jakimś śmieciowym mailu? Chodzi tylko o rejestrację, nie trzeba nawet grać.
Potem można zapomnieć. Nie ma też spamu.
Oczywiście, jak gra zainteresuje kogoś z "dziadków" mogę pomóc wyjaśniając i wspomagając w miarę możliwości.
To nic nie kosztuje, a mi pomoże.
A i może komuś z Was gra się spodoba?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#3 Wysłany: 24 Styczeń 2012, 06:42
Dzięki Fox!
Jeszcze tylko jedna osoba!
Zaletą gry jest także to, że mogą w to grać osoby mające mało czasu (tylko trening i walka) i o można grać o dowolnej porze dnia (np. na lotnisku). A ma się poczucie bycia małym trybikiem.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 24 Styczeń 2012, 06:54, w całości zmieniany 2 razy
To ja zaproszę was na Bruinene - kraj krasnoludami i toporami płynący, osadzony w świecie Tolkiena. Jakieś 4 lata tem gra upadła ale dzięki moim staraniom i gości z dawmej bruiny (w tym z mojego rodu-organizacji fabularnej zreszającej graczy) gra powoli jest od nowa opracowywana. Jeszcze mamy sporo do zrobienia, ale gra już trzy na jeża działa.
Ps mój podpis coś wam nie mowi ?
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Ostatnio zmieniony przez PL_Hrothgar 24 Styczeń 2012, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#7 Wysłany: 24 Styczeń 2012, 11:58
Grałem w Bruinene od jej powstania do upadku :p Fajnie było, choć miała spore ograniczenia. A moja gra ograniczała się do trzepania olbrzymich pieniędzy z wydobycia miedzi. Potem coś się sypnęło na rynku, wydobycie przestało być opłacalne... przerzuciłem się na miód. A potem to już tylko na grę fabularną :p
Foksiu idzie się w żelazo albo węgiel - miedź się dewaluuwuje w pewnym momencie. No i sprzedaje się ją jak dobra cena jest
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
No dobra, zaczynam się powoli wciągać w tą grę
Andrev, daj jakieś namiary na Ciebie to uczynię Cię swoim mentorem heh. Jak na razie to raczej po omacku się tam poruszam
heh, oki, już wiem jaki masz nick. A czy jest możliwość wymiany spostrzeżeń w trakcie gdy? Jakiś czat, shoutbox? czy cuś tam podobnego?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 26 Styczeń 2012, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
A tu info o dofinansowaniu graczy takich jak ty (młodych stażem)
Tu takie delikatne wtrącenie - I DUCHEM!!!
Oka, zaczynam się odnajdywać w złożoności gry Wciąga Co prawda nie wiem jeszcze jaki jest wpływ golda na rozgywkę. Generalnie nie przepadam za grami w których PREMIUM ma lepiej w sposób demotywujący i odczuwalny dla zwykłych graczy. No, ale to sie jeszcze zobaczy.
Szkoda tylko, że w pracy nie moge nawet przeglądać biuletynów (pi.....ony filtr "entertaiment"). Póki co walczę z sesją więc nie mam jak przysiąść na dłużej. Ale niedługo zapewne zasypię Cię gradem pytań
KIA KIA KIA KIA KIA
Dobra, w ramach pójścia na ugodę i zainkasowaniu premii strajk został odwołany a Związki Zawodowe rozwiązane
Owszem, nie mam źle - to prawda. Obecnie skupiam się na gromadzeniu zasobów. prowadzenie wojny na moim poziomie jest może i wesołe, ale mierne w profity. Ba, nawet zacząłem rejestrować straty...
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum