Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#1 Wysłany: 24 Marzec 2012, 21:02 Ciekawy mod - Załoga
Przypadkowo znalazłem mod poprawiający załogę
Opis autora :
1. Szef sekcji mechanicznej spaceruje sobie (od czasu do czasu pójdzie sobie do pomieszczenia z radiem i hydrofonem)
2. Obsługa działa przeciwlotniczego zamiast teleportować się na stanowiska, najpierw "zrywa się" z łóżka, biegnie, przechodzi przez właz, następnie (niestety prymitywnie) wchodzi po drabince. Następnie biegnie od UZO na swoje stanowisko. Także ładnie wracają do łóżek.
3. Obsługa działa pokładowego zrywa się z łóżek (tu muszę poprawić animację) i idzie do drabinek, wchodzi na drabinkę, następnie (niestety) teleportuje się do działa pokładowego. Także ładnie wracają.
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#2 Wysłany: 9 Kwiecień 2012, 12:55
no przetestuje jak będę w domu jestem ciekaw jak to wygląda to mi właśnie mega dokuczało taka teleportacja... chociaż jak częściowo będą biegać to już lepiej będzie wyglądało
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Imię: Michał
Ulubiona Gra: Silent Hunter V
Wiek: 27 Dołączył: 29 Sty 2012 Posty: 23 Skąd: Z Polski - Ojczyzny Mojej
#3 Wysłany: 20 Sierpień 2012, 13:48
Hmm, tak w ogóle to jest mój mod . Wiem, że jest słaby, jednak udało mi się odzyskać dane z zepsutego dysku - mam 100x lepszą wersję. postaram się ją wpuścić, jednak są małe problemy z tym, że żeby działało, to trzeba grę dwa razy uruchamiać . Pozdrawiam.
PS. Cieszę się, że chociaż ktoś zauważył tę modyfikację .
_________________ Zapraszam do współpracy [modowanie SH5], oraz na moją stronę internetową poświęconą Silent Hunter 5. [silenthunter5.za.pl]
"Z pośród 40'000 marynarzy niemieckich okrętów podwodnych, 30'000 już nigdy nie ujrzało swej ojczyzny..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum