Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Konrad
Ulubiona Gra: SH3, SH5
Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2011 Posty: 11 Skąd: Głębia Romanche (7 758 m)
#1 Wysłany: 29 Czerwiec 2012, 07:17 Mod Ui-Boat V5.02 - Menadżer załogi
Witam Wszystkich.
Po długiej nieobecności i przerwie zainstalowałem na swoim kompie SH5. Dodalem pare modów (4) w tym tytułowy mod tego postu Ui-Boat V5.02 : http://www.subsim.com/rad...173147&langid=2
Przypadł mi bardzo do gustu, jednak w kampanii, we wprowadzeniu i pierwszej misji nie działa mi ikona menadżera załogi. Na pierwszym obrazku z linku jest to ikona z ludzikami, tuz pod ikonka koła sterowego (mapy). No a bez tego strasznie ciężko się gra. A odpalać torpedy to już nie wiem jak. Brak przycisku odpalania.
Nie działa ta ikona w misjach historycznych oraz kampanii. W mulitplayer działa. No i miej tu cierpliwość.:/
Miał ktoś taki problem z tym modem i wie jak ten problem rozwiązać?
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum