Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#2 Wysłany: 20 Lipiec 2012, 16:49
http://www.silenthuntermo...php?topic=296.0 - Mam nadzieje ,że o to ci chodzi . Nie wiem czy działa wszystko poprawnie , bo nie bawie się takimi modami.
Autor zamieścił też instrukcje instalacji .Wszystko na tej samej stronce .
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Ostatnio zmieniony przez janko175 20 Lipiec 2012, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Dałes mi link do WSM 3.0 ale nie o to chodzi.Potrzebuje moda Wolf Ocean 3.3B ponieważ jest on potrzebny do moda WSM 3.1 IJN żeby można było strzelać z głównych dział pancerników.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#4 Wysłany: 22 Lipiec 2012, 11:53
Filcu napisał/a:
Dałes mi link do WSM 3.0 ale nie o to chodzi.Potrzebuje moda Wolf Ocean 3.3B ponieważ jest on potrzebny do moda WSM 3.1 IJN żeby można było strzelać z głównych dział pancerników.
Wszystko jest na SUBSIM.
Jak można być takim leniem żeby nie wpisać nawet nazwy modu w okienku googla???
Jak można być takim leniem, żeby nie doczytać do końca co sie wysyła,wysłałeś mi W.O. 3.3B7 to jest tylko jedna cześć tego modu a potrzeba ich od B1--->B7
P.S przeczytaj sobie mój pierwszy post
Ostatnio zmieniony przez Filcu 23 Lipiec 2012, 00:11, w całości zmieniany 2 razy
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 23 Lipiec 2012, 16:53
Filcu napisał/a:
Jak można być takim leniem, żeby nie doczytać do końca co sie wysyła,wysłałeś mi W.O. 3.3B7 to jest tylko jedna cześć tego modu a potrzeba ich od B1--->B7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum