Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam! Mam problem. Otóż mam sh3 1.4 i warship mod 3.0. Problem polega na tym, że okręty przeciwnika strzelają jakby to powiedzieć, jakby bały się mojego okrętu. Czyli strzelają we wszystkie strony tylko nie w mój okręt. Jest to dobre dopóki po zatopieniu 30 okrętu walka się nie znudzi. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Dziękuję.
ps. przepraszam, że w temacie sh5.
Ostatnio zmieniony przez Mikołaj 25 Sierpień 2012, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#6 Wysłany: 29 Sierpień 2012, 13:25
Mam do ciebie taką prośbę , spróbuj wpłynąć do scapa flow , jeśli nie dasz rady , oznaczać to będzie że wszystko w porządku , ten test jest mi po to bo możliwe że atakujesz cały czas okręty wojenne wroga , które mają poziom niski , ale w scapa flow po 40 - 41 jest ciężko wpłynąć
Rzeczywiście. Okręty w scapa flow wykończyły mnie. Ale to trochę dziwne żeby nawet niedoświadczona załoga niszczyciela nie potrafiła trafić w pancernik z odległości 300m.
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#9 Wysłany: 30 Sierpień 2012, 19:05
wiesz , jeśli trafisz na "nowicjuszy" to się nie dziw , ale widzisz wszystko jest w porządku , poczekaj tylko do 1943 - 1944 a dostaniesz dawkę adrenalinki , mam nadzieje że pomogłem .
Witam. Mom taki problem. Mianowicie gdy wybierom jakiś okręt np. Bismarck, albo Hipper to wszystkie główne działa ,,wiszą" nad okrętem. czy da się coś z tym zrobic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum