Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#1 Wysłany: 27 Sierpień 2012, 08:59 Wilcze stada
Witam , nie orientujecie się może czy jest jakiś mod wprowadzający wilcze stado do sh 4 1.5 z dodatkiem uboat missions ? , ogólnie pasowało by mi też do amerykanów , ale wydaje mi się bardziej prawdopodobne że jest do niemieckiej kampani
Witam , nie orientujecie się może czy jest jakiś mod wprowadzający wilcze stado do sh 4 1.5 z dodatkiem uboat missions ? , ogólnie pasowało by mi też do amerykanów , ale wydaje mi się bardziej prawdopodobne że jest do niemieckiej kampani
Tak po prawdzie to na tych wodach (Indyjski i Pacyfik o ile się nie mylę) to hamerykańce tylko stosowali taktykę Wilczych Stad, o ile się nie mylę, bo U-Booty na tych wodach były zbyt nieliczne.
Prawdę prawisz imć Finku Na tamtych wodach BdU stosowało taktykę Lone Wolf - Samotny Wilk.
A odpowiadając na pytanie - dość dobrze orientuję się w temacie SHIV jednak jak na razie nie słyszałem o wydaniu bądź o pracach nad modem dodającym możliwość korzystania ze słynnych Wilczych Stad.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum