Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 9 Listopad 2009, 21:50 The Old Republic
Jest to tytuł na który oprócz SH5, czekam z niecierpliwością. Lubię te klimaty, a ponadto pokazał się bardzo ładny trailer(niezwiązany z gameplayem). Proszę oglądać tylko w HD, jest to jeden z najlepszych graficznie trailerów
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 20 Wrzesień 2010, 12:25
Coraz więcej wiadomo, pojawił się nowy trailer (pół roku temu) Teraz tylko zagadką jest system płatności, jaki zastosują w grze. Choć jeżeli jest to jedna z najdroższych produkcji, to trzeba się spodziewać średnio-wysokiego abonamentu
Coraz więcej wiadomo, pojawił się nowy trailer (pół roku temu) Teraz tylko zagadką jest system płatności, jaki zastosują w grze. Choć jeżeli jest to jedna z najdroższych produkcji, to trzeba się spodziewać średnio-wysokiego abonamentu
Przecieki mówią o 10-15$/miesiąc...
Ja już mam odłożoną kasę, w rocznej gildii siedzę (a jeszcze pół roku do wydania)... I zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#7 Wysłany: 20 Wrzesień 2010, 17:13
Nom, swego czasu miałem na nią chrapkę, i strasznie mi się podoba ten trailer, ale niestety nie lubię gier na abonament
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
#8 Wysłany: 20 Wrzesień 2010, 17:39
Ja szczerze mówiąc, nigdy nie płaciłem jeszcze abonamentu za grę. I zdecydowanie może mi to utrudnić dostęp do tego oto cuda Mam nadzieję że dostanę się do bety, a jak już będę na studiach, to być może uda mi się wygospodarować oś niecoś na abonament.
#9 Wysłany: 18 Listopad 2012, 13:48
UWAGA!
Gra przeszła na model F2P
podobno są lekkie ograniczenia w porównaniu do ludzi placących, ale nadal gra się b. przyjemnie. jeszcze nie ściągnąłem, ale na pewno to zrobię.
#11 Wysłany: 18 Listopad 2012, 16:58
tak, gra nie cieszyła się zbyt dużą popularnością, więc zrobili jedne co się dało by ją uratować - nadal możesz płacić abonament, ale są też mikropłatności lub całkity free - z pewnymi ograniczeniami (nic uciążliwego) - całośćma chyba z 25GB, więc ściąganie jeszcze mi zajmie chwilę
Imię: Piotrek
#12 Wysłany: 18 Listopad 2012, 18:25
Ja tam już zasysam, do 15 levelu grało mi się bardzo fajnie (epicka przygoda jest dla sith inquisitor). Jak ktoś chętny to zapraszam do wspólnego grania po Ciemnej stronie mocy.
#16 Wysłany: 19 Listopad 2012, 19:34
ja gram na tym angielskim PVE (nie wiem jak się nazywa, ale jest tylko jeden angielski PVE)
Gram obecnie jako łowca nagród i po przejściu całej historii - poważnie myślę nad wykupieniem subskrybcji, bo ograniczenie do 2 postaci to lipa. A każda postać tak naprawdę to zupełnie inna gra i historia :p
#17 Wysłany: 21 Listopad 2012, 11:48
OK.
już wiem - gram na serwerze "The Red Eclipse" - jest to anglojęzyczny serwer PVE, najbardziej ludny serwer w grze, co ma swoje plusy i minusy - generalnie koło 16 możemy napotkać na ok. 200 osobową kolejkę i wtedy czekamy z 10 minut
plus jest taki, że w każdym miejscu, o każdej porze zawsze znajdziemy drużynę chętną do wykonania drużynowych questów
Jeśli gra ktoś z was na owym serwerze, to chętnie się do niego przyłączę - gram Powertechem na lv 15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum