Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Cóż... zapewne wielu - lub każdy wie co to jest Assassin's Creed. Ja bym to nazwał najbardziej udaną SERIĄ ubisoftu. Ze względu na jakość, a i pewnie dobrze się sprzedaje, bo tempo wydawania nowych części - tak jak w Call of Duty- wzrosło do 1 na rok. W przypadku AC to dobrze - w przypadku CoDa - niekoniecznie.
Assassin's Creed
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Revelations
To części które wyszły do tej pory. Ta wspaniała seria ma pewną tendencję wzrostową - każda część jest lepsza, wydajniejsza, ciekawsza. Tylko ta ostatnia jest już ciut przedobrzona, niektórych rzeczy jest za dużo, ale kto powiedział że trzeba się bawić w dziesiątki wątków głównych...
W multi dopiero zacząłem grać, ale to też dobra rozrywka.
Dużym plusem jest dobra optymalizacja - każda z tych części powinna działać nawet na słabszych maszynach - może pięknie wtedy nie jest, ale nadal zostaje nam swoboda i mnóstwo finezyjnych metod mordu.
Jak ktoś jeszcze nie próbował - to polecam, najlepiej od części II - bo lepiej odzwierciedla całość
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
#2 Wysłany: 15 Listopad 2012, 15:42
No teraz 30 listopada wychodzi AC III na PC
Ale powoli się to staje nudne te przedłużanie fabuły
Nie mówie, że gra jest zła ale te przeciąganie fabuły oraz ta dziwna moda na DLC Packi jest żenująca
Bardziej czekam na Hitmana Absolution Premiera: 20 listopada
P.S. Wkurza mnie, że dzisiejsze gry wymagają stałego połączenia internetowego, aby w nie zagrać oraz te zabezpieczenia DRM
Debilne rozwiązanie !!
Nie zawsze mam neta wszędzie
Ostatnio zmieniony przez c0de 15 Listopad 2012, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum