Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"Krwawy Poranek"
U-BOOTY: VIIB lub VIIC (1942) - Weterani
CZAS MISJI: 2 godz.
30/08/1943 - Godzina 04:15
Wloska, leniwa pogoda.
--- TŁO HISTORYCZNE ---
W lipcu polaczone sily Anglo-Amerykanskie wyladowaly na Sycyli i w krotkich, acz gwaltownych walkach zajely cala wyspe. Dla panstw Osi sytuacja w basenie Morza Srodziemnego stala sie bardzo niepokojaca. Kolejny krok Aliantow mogl byc tylko jeden ... Wlochy.
--- ODPRAWA ---
Alarm !!! Obsluga do dzialek plot. !!! Wrogie samolty 1500m, kat 180 ...
Enjoy!
PL_tes
v1.1
29/08/2010
W patrolu udział wzięli:
W.A.R.D.C sOnar - KIA
Oyama - KIA
Lütjens - KIA
SH3Img@2-3-2013_22.8.45_296.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 161.35 KB
SH3Img@2-3-2013_22.8.49_551.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 144.13 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
#2 Wysłany: 3 Marzec 2013, 18:00
No niezlego KIA-trola mieliscie
EDIT: Teraz patrze na tabelke i widze, ze nikt nic nie zlowil
Az taka hardkorowa misja to jest ?
_________________ Zwał się John C. Butler a był naprawdę podłym draniem
Ilekroć próbowałem poczęstować go cygarem
On stanowczo odmawiał
Fundując mi soczystego jeża prosto w twarz
Udany patrol to taki w którym c0de zatapia 4 DD-eki
Ostatnio zmieniony przez c0de 3 Marzec 2013, 18:02, w całości zmieniany 2 razy
sOnar [Usunięty] Kommodore
#3 Wysłany: 3 Marzec 2013, 20:17
Zatopiłem niszczyciel - Hunta ale nie zaliczyło oraz ciężko uszkodziłem krążownik klasy Kent ale w dzikich zygzakach 3W odpłynął to też nie była to taka jatka na jaką to wygląda
Wyszedłem na działo z przechylonym krążownikiem ale osłaniający go niszczyciel ( też ciężko uszkodzony) silnie się odgryzał. Kadłub zjechał mi do 74. Potem goniły mnie 2 dedeki. Zagadałem się i zszedłem na 1W za głęboko - no i zgniotło mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum