Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"Demony i blyskawice"
U-BOOTY: VIIB (1939) - Zawodowcy
CZAS MISJI: 2 godz.
03/07/1940 - Godzina 01:30
Pierscien wokol Wielkiej Brytanii zaciska sie niczym petla na szyi. U-booty wybieraja teren swoich lowow z coraz to wieksza bezczelnoscia, atakujac flote handlowa coraz blizej jej portow macierzystych. Admiralicja brytyjska calkowicie nie przygotowana do takiego sposobu walki nie dysponuje dostateczna liczba niszczycieli mogaca zapewnic bezpieczenstwo swoim okretom. Bristol i Liverpool sa portami, z ktorych wyplywa najwieksza liczba statkow a eskorty jest ciagle za malo...
ZADANIE: na trasie do portow Liverpool i Bristol kursuje ogromna ilosc statkow z zaopatrzeniem - atakujcie wszelkie wrogie handlowce. Czesto pojawiaja sie tez tam wieksze okrety wojenne. Musicie takze uwazac na jednostki panstw neutralnych. Pamietajcie iz za zatopienie jednostki neutralnej grozi rozstrzelanie... Powodzenia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mission by SD_whiskey111
W patrolu udział wzięli:
Lütjens - KIA
Oyama - KIA
c0de - KIA
SH3Img@27-3-2013_22.29.27_735.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 161.17 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
#2 Wysłany: 28 Marzec 2013, 12:43
Haha 1940 rok i jaki KIA-trol
Jednak mój 1 plan wyrżnięcia eskorty był dobry, szkoda tylko, że z niego zrezygnowałem
Hunt przepływał obok mnie i puścił po kilka bomb na całej długości mojego U-Boota
Dawałem szybko Ausblasen (szasowanie), ale nie zdążyłem się wynurzyć i KIA
A co do Lütjensa to nie wiem czemu gra przyznała mu status KIA
96% integralki kadłuba, głębokość ok. 80m, lekko uderzył w dno i gra przyznała mu status KIA
SH3Img@27-3-2013_21.55.57_188.jpg Oyama szarżuje na wynurzeniu :) O mały włos nie przejechał mi po peryskopie :P Oyama = kamikadze w akcji
Plik ściągnięto 8 raz(y) 46.08 KB
_________________ Zwał się John C. Butler a był naprawdę podłym draniem
Ilekroć próbowałem poczęstować go cygarem
On stanowczo odmawiał
Fundując mi soczystego jeża prosto w twarz
Udany patrol to taki w którym c0de zatapia 4 DD-eki
Ostatnio zmieniony przez c0de 28 Marzec 2013, 12:53, w całości zmieniany 2 razy
I tak kończy się kolejna, ponad 100 000 BRT kariera C0de. Zatopił 116 155 BRT, zajmując 3 miejsce w rankingu najlepszych Karier (Ja-c0de-c0de-Ja-Tesiu; to kolejno najlepsze, ponad 100k BRT).
Ps. Jakby miał 120 374 BRT.. wygrałby ranking... Tak niewiele brakowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum