Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 2 Październik 2013, 23:08 Patrol nr 1 - "KOTA Armia amerykańska bez paliwa."
Patrol nr 1 - "KOTA Armia amerykańska bez paliwa." - serwer 2
Godzina losowania: 20:00
Start serwera: 01.10.2013, godz: 20:30
Cytat:
Armia amerykańska bez paliwa.
8.1.1943 r. VII C (weterani) czas misji 2h
Konwój został wykryty 3 stycznia przez U-514 (Auffermann). Uformowana grupa "Delphin" Otrzymała rozkaz podjęcia walki o konwój. Ładunek jest bezcenny dla amerykańskiej armii zawiązującej się w Gibraltarze.
Panowie! Musicie zatopić te ociekające paliwem tankowce!!!
Ten konwój był atakowany do 11 stycznia i w wyniku walk zatopiono siedem tankowców. Nie zginął ani jeden uboot.
Nie mam informacji na temat eskorty konwoju, lecz dla dobra zabawy nie może być zbyt łatwo.
ORP
W patrolu udział wzięli:
PL_Kulipi - KIA
PL_Fox - KIA
PL_Lutjens - KIA
PL_Cmd_Jacek - KIA
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum