Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 9 Październik 2013, 20:41
Fox, Kulipi,
kolejny raz z rzędu DISC - ciekawe co może być tego przyczyną
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#5 Wysłany: 10 Październik 2013, 16:44
Powiem, że już tego patrolu nie pamiętam szczegółowo. Pamiętam tylko, że namierzyłem Old Linera, który płynął na mnie, a ja na niego, zrobiłem zwrot o 90* przepłynąłem kawałem i zwrot o 180* aby przyjąć go pod kątem 90*, niestety zaczął robić uniki i moje zbieranie danych się skomplikowało. Puściłem do niego 2 rybki, jedna trafiła idealnie: zatonął po minucie Potem tam starałem się coś jeszcze wystrzelić w powietrze, ale nic już nie zatopiłem, trafiłem tylko coś większego (nie pamiętam co to było) unieruchamiając go ale nie zdołałem go dobić, gdyż zostałem wykryty. Ze zdjęć mam tylko tonięcie Old Linera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum