Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Chciałem ruszyć od czerwca, ale możliwe, że do Niemiec wyjadę na staż... Nie chcę zaczynać organizować, jak nie skończę. Na dniach będę wiedział, co i jak i dam znać.
I wieczorami podczas trwania rankingu pojawiać się na gry (nie trzeba na wszystkie, można nawet raz na jakiś czas wpadać, a staramy się pływać prawie w każdy dzień rankingu) lub też na Venciaku umawiać się z graczami
Gra zwykle toczy się od 20:00 do 22:00.
Ranking sądzę, że w czerwcu/lipcu ruszy, jak tylko będę wiedział na czym stoję, aby móc na spokojnie pakiet przygotować
2) Sądzę, że modem będzie tylko KOTA Gold (do pobrania z działu download) oraz pakiet misji, który niedługo przygotuję, zawierający też drobne poprawki, niezbędne do zagrania rankingu.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#4 Wysłany: 5 Maj 2013, 20:23
Aha, to fajnie, gorzej tylko z modem KOTA który podobnie jak GWX mi nie działa , ale w przypadku KOTA nie wiem co robię źle. Ten mod jest samodzielny czy wymaga jeszcze czegoś?
Instalujesz go na wersję 1.4 gry (czyli tzw. Czystą, chyba, że masz pierwsze wydanie, to musisz jeszcze patcha ściągnąć)... Z jakiej serii wydawniczej masz grę? Jak podasz, to będę wiedział, jaka to wersja.
Tylko nie pamietam, czy musisz go instalować do folderu gry, czy do folderu data w grze... Ale chyba na główny, bo o ile pamiętam exe'ka też coś chyba zmieniało.....
Jakby co można zainstalować w pusty folder, znaleźć w nim folder data i skopiować go do gry, aby zastąpić tą "bazową".... To najlepsze rozwiązanie, jak nie wie się gdzie.
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#6 Wysłany: 5 Maj 2013, 22:04
Mam grę z Kolekcji Klasyki wersja 1.4
Instalowałem do głównego folderu
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Jakby co można zainstalować w pusty folder, znaleźć w nim folder data i skopiować go do gry, aby zastąpić tą "bazową".... To najlepsze rozwiązanie, jak nie wie się gdzie.
#11 Wysłany: 8 Maj 2013, 07:35
Spokojnie, przecież jak stara misja będzie miała taką samą jak nowa to chyba się podmienią. A co do hostowania to macie jakieś wymagania jak szybki internet i komputer musi mieć host? Ja mam jakby coś to 50Mb/s i procka dwurdzeniowego INTEL Dual Core 2,93GHz więc podejrzewam, że na takiej konfiguracji ping powinien być na poziomie około 40-60.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#12 Wysłany: 8 Maj 2013, 08:13
Finek pieronie powinieneś mnie poinformować o tym, że potrzebujesz misje
I ciągle nie wiem nic o dostępności mojej. Trudno, zabieram się do pracy. Mam nadzieję, że przed lipcem wszystko będzie gotowe i ruszymy znowu na wody, bo tęsknota za morzem (wirtualnym) się wkrada w me serce.
JSMGE zawiera KOTA [mam wersję po przeróbkach i nie wiem, czy sam go dogrywałem]? Bo nie chciałbym każdego zmuszać do nowych dźwięków... A tak to można z misjami JSMGE dodać i candy baga..... Nie widzę przeciwskazań.
Ps. A jak ci idzie misjowanie? Bo coś misjonarzy nam brakuje. SH3 zainstalowałem na uczelni, aby w wolnych chwilach tworzyć misje... Szkoda, że na samą grę braknie mocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum