Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#2 Wysłany: 4 Maj 2008, 20:26
Pójść pójdzie, ale przy większej akcji będziesz miał biedę, a na grę online nawet się nie szykuj bo myślę, że czas ładowania będzie za długi.
Dobrze by było gdybyś podał całą konfigurację komputera.
Procesor:1,8Mhz RAM:256 Karta graficzna:GeForce 3 lub 4 serii MX (chyba). A tak wogóle to zainstalowalem gre i normalnie sie odpala pokazuje sie logo Ubisoftu,nastepnie jest filmik i gdy sie skonczy zaczyna sie ładowac gra.gdy sie załaduje to na dole ekranu od prawej strony do lewej zaczyna sie przesówac jakas brązowa grubsza kreska a na poczatku tej kreski widac jakies literki (wygląd to jakby miał byc to jakis na pis ale sie rozmazuje) i jeszcze na ekranie jest kursor ale jak nim porusze to tez sie rozmazuje i zostawia po sobie ślady.
No teraz jak usunalem kodeki to dziala,ale mam chyba za malo RAM-u bo troche sie przycina i zawiesza, nie widze tez wody w porcie i ludzie na okrecie maja dziwny kolor.
#6 Wysłany: 5 Maj 2008, 15:51
Przykro mi masa, ale ten MX przekreślił Twoje możliwości dotyczące odpalenia SHIII.
Ja zaraz po zakupie SHIII chciałem go odpalić na GeForce 2 MX
MX nie potrafią wytworzyć wody, ani połowy tekstur w grze. Więc jedyna rada jaką mogę Ci dać to pójście do sklepu i kupienie nowej karty.
P.S. Ale jak chwilę pograłem na GF 2 to sobie nie wyobrażacie jakie cuda widziałem. Kolorowe kółeczka tanczące nad moją łodzią, a gdzieś dalej coś ala skacząca tęcza xD
w programie "HsieOptionsSelector" włączona opcja 4gb version
Przy kompresji czasu x1024 laguje mi w pobliżu portów i lądu. Czy istnieje jakaś konfiguracja sprzętowa która pociągnie taką kompresje bez jąknięcia???
Próbowałem nawet odblokować czwarty rdzeń mojego klocka(z powodzeniem ) na athlon b40 też się tak dzieje. Może przyczyną jest brak L3 Cache mojego procka????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum