Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam, mam SH5 PL v.1.2.0 "Złota Edycja" i zaczynam grać (grałem wcześniej w SH4), mam pytanie czy są mody do tej wersji gry?
Pytanie drugie: znalazłem kiedys w necie taka informację jak zmienić punkty awansu załogi w pliku gry ale niestety nie zapisałem i teraz nie moge za chol...rę tego odszukać, może ktoś mi podpowiedzieć? Chciałbym zobaczyć jak się zachowują marynarze z zerem punktów i z maksymalną ilościa, tak dla zabawy. Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o mody to jeśli w ogóle jakieś chcesz zainstalować, to w znakomitej większości są one przygotowane przez moderów pod wersję 1.4 gry.
Znalazłem kiedyś na SubSim kilka mało znaczących modów pod wersję 1.2, ale jeśli ktoś chce znać moje zdanie o ich wpływ na rozgrywkę jest znikomy.
Co do zmiany punktów doświadczenia załogi to niestety nie pomogę. Może coś tam gdzieś kiedyś czytałem, ale nie przywiązywałem do tego większej uwagi.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Jeśli chodzi o mody to jeśli w ogóle jakieś chcesz zainstalować, to w znakomitej większości są one przygotowane przez moderów pod wersję 1.4 gry.
Znalazłem kiedyś na SubSim kilka mało znaczących modów pod wersję 1.2, ale jeśli ktoś chce znać moje zdanie o ich wpływ na rozgrywkę jest znikomy.
Co do zmiany punktów doświadczenia załogi to niestety nie pomogę. Może coś tam gdzieś kiedyś czytałem, ale nie przywiązywałem do tego większej uwagi.
Ok, dzięki za odpowiedź, skoro jest wersja 1.4 ja mam 1.2 a mam oryginalna grę więc skąd wziąć tę wyższą? co do punktu 2 już rozwiązałem problem, jeśli ktoś chce podam jak to zrobić (dla zuchwałych i nie każdy może tego chcieć), ja po prostu testuję grę...nie gram w sieci tylko dla siebie i własnej satysfakcji, pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum