Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Amerykańskie konwoje co raz częściej kierują się do Loch Ewe. Wysłano nas więc w tamten rejon. Wróg pływa tutaj szybko i sieje śmierć wśród załóg Ubootwaffe.
Zadaniem jest uderzyć na amerykański konwój i oddalić się w głębinach z śmiercionośnego akwenu.
Kolejny patrol Sonara - tym razem przetrwany.
Posłałem na dno 2 tankery. Finek i U-55 "chyba się umówili" , ponieważ zatopili 2 najtłustsze kąski tego patrolu: REPULSE i ILLUSTRIOUS.
Niestety nie dane było im przeżyć.
Przetrwałem jako jedyny z całkiem niezłym wynikiem - 40% skuteczność.
Jaka szkoda, że w tej grze nie można handlować torpedami - dzisiaj nieźle bym zarobił
Patrol 49.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 161.51 KB
Patrol 49a.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 186.08 KB
jeden z moich zatopionych tankerów tonie.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 111.31 KB
mój wynik.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 191.05 KB
KONIEC.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 156.33 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Tia... Brakło mi torpedy, gdy patrzyłem jak mocno przechylony Brooklyn odpływa.... A, że chciałem mieć lepsze focie, wystawiłem mocno peryskop.... Gdy DD na mnie skręcił obniżyłem go, ale widzę, ze nie płynie prosto. Pfi, pewnie zwrot robi i na ciszy go minę... I dopiero bomba lotnicza tuż obok pozycji, gdzie byłem parę sekund temu uświadomiła mi, w jakie kłopoty wpadłem... Naliczyłem 7 DD polujących na mnie.... Jeszcze te, które szły od konwoju spowodowały, że Luciak nie mógł zauważyć, ani zbliżyć się do Brooklyna.
Wiedziałem, że focianie mnie kiedyś zabije i przyszło tak niespodziewanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum