Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Lütjens - SURV • Frigate Black Swan Class "Black Swan Class#2" - 1 250
---------------------------------------------------
Razem: 1 250 BRT
Kolejny "koszmar prof. Sonara"
Na początku patrolu zatopili Code, potem U-55...a nstępnie Black Swan wykrył mnie i chyba potem bardzo tego żałował. Wystrzeliłem torpedę do niego i po chwili zatonął!!!
Potem przez około 1 h cuda wyprawiałem żeby mnie nie zatopili - o czym mogą napisać koledzy.
Zszedłem na 184 m, załadowałem wszystkie wyrzutnie i zacząłem się wynurzać ale na 100 m usłyszałem pinganie i musiałem zwiewać znów na dno.
Wcześniej uszkodziłem jedną jednostkę, która zaczęła płonąć ale niestety nie zatonęła i zwiała.
Jutro kolejne patrole na które zapraszamy!!!
tab 50.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 159.51 KB
tab 50a.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 204.42 KB
moje uszkodzenia.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 253.81 KB
mój wynik.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 188.31 KB
20000 mil podmorskiej żeglugi i KONIEC.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 165.51 KB
4 mendy które mnie męczyły przez 1 h.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 94.47 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum