Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
Zaatakujemy ogromny konwój wykryty na zachód od Irlandii. Tłusty to cel ale uzbrojony i silnie chroniony. Zapewne Tomkom zależy na tej dostawie. Nie możemy na to pozwolić!
Do boju bracia!
ROZKAZY
Kierujcie się do centrum rowu na zachód od Irlandii celem zaatakowania silnie strzeżonego lotniskowca. Zachowajcie bezpieczną odległość! W razie niepowodzenia oddalić się, zanurzyć głęboko i poczekać na konwój idący z południa.
_________________ Zwał się John C. Butler a był naprawdę podłym draniem
Ilekroć próbowałem poczęstować go cygarem
On stanowczo odmawiał
Fundując mi soczystego jeża prosto w twarz
Udany patrol to taki w którym c0de zatapia 4 DD-eki
Na początku płynę obok sOnara. Ale ten kieruje się w inną strone.... Okazało się, że sOnar był bliżej akcji. Będąc na boku grupy porzuciłem ją i ruszyłem do konwoju. I jeden eskortowiec chyba idący na pomoc grupie mnie znalazł. Źle wykonałem unik (w stylu Sh2) i straciłem silniki. Tak przeżyłem jeszcze 7 minut, raz wyskakując na powierzchnię... Ale bez silników mogłem już tylko czekać na śmierć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum