Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam, kilka dni temu ponownie zainstalowałem SH5 1.2. Bez modów działa dobrze, ale po wgraniu poniższych modów, po dłuugim wczytywaniu jakiejkolwiek misji pojawia się czarny ekran, a po kilkunastu sekundach, co prawda pojawiają się wszystkie ikony (mapa itp) ale wyskakuje jakiś ,,C++ Runtime error'', przez co grę trzeba zamknąć. Mój komputer jest według mnie wystarczająco silny. Oto mody:
FX_Update_0_0_22_ByTheDarkWraith=1
NewUIs_TDC_7_4_2_ByTheDarkWraith=2
IRAI_0_0_39_ByTheDarkWraith=3
Crew MEGA-mod (contains MightyFine crew) for TDW UIs=4
OPEN HORIZONS II v2.3.1=5
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 14 Styczeń 2014, 22:01
Odinstaluj wszystkie mody, a następnie ponownie je instaluj pojedynczo, za każdym razem sprawdzając czy gra Ci się odpali prawidłowo. Da Ci i nam informację z którym modem jest problem.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
To mod NewUIs_TDC_7_4_2_ByTheDarkWraith powoduje straszny problem. Inne działają jak powinny. Jednak nie wyobrażam sobie pływać bez niego, tym bardziej że innym jakoś działa. Mod oferuje też wiele aplikacji w folderze ,,applications", może tam coś trzeba zrobić?
Proszę o pomoc!
Ostatnio zmieniony przez mrtomek99 15 Styczeń 2014, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 15 Styczeń 2014, 17:34
Sprawdź czy aby na pewno prawidłowo go instalujesz. Mam nadzieję że wiesz że nie wgrywa się go na wprost do folderu MODS. Tylko trzeba go wyłuskać odpowiedni katalog z wewnątrz archiwum.
tdw.JPG
Plik ściągnięto 5812 raz(y) 49.21 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum