Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Najpierw z Jackiem postrzelaliśmy do kutrów, a potem weszliśmy w konwój. Zająłem pozycję bardziej na przedzie i zatapiałem wszystko, co mi podchodziło. Jacek musiał zadowolić się dobijanie i celami, które przepuściłem.
Najpierw KBL, aby ocenić prędkość, zaraz potem uszkodziłem C3... Oba idealnie trafione na różnych prędkościach Potem unieruchomiłem T2, dobijając go, zahaczyłem też o T3. Gdy T2 tonął, mijał go drugi, który dostał T2... Potem zaatakowałem C3 jeszcze, ale wykryli mnie i musiałem wiać. Jacek był tak miły, że z okazji moich urodzin, nie dość, że dał mi miejsce w pierwszym rzędzie, to jeszcze dobił wszystkie moje uszkodzone cele!
To był bardzo udany patrol... Ja zapewniłem sobie wyjście do obrony pozycji, Jacek wrócił na 3 miejsce, a Olek... w ostatnich 5 minutach zrobił Crazy Olka na powierzchni.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#3 Wysłany: 13 Styczeń 2015, 20:59
Pytanie: gdzie te problemy z zatapialnością celów? Ja tu widzę, że poszło aż za dobrze. Dlaczego za dobrze?
Poprzednie moje misje (A już na pewno "Zaopatrzenie Anglii") były zwane "poprawiaczami karier", oczywiście były tak zwane tylko na podstawie wyglądu misji w edytorze, czyli zanim były płynięte, potem były nazywane KIA'trollami. Dałem za dużo sporych celów i za łatwo je zatopić. Można bardzo poprawić karierę. Ta misja miała być przeciwieństwem (żeby nie było, że robię same misje z tłustymi celami ale bardzo trudne do przeżycia): tą misję łatwo przeżyć (i jak widać to się udało skoro Olek przeżył... i to się wynurzając) ale też mniej z niej wyciągnąć... i to mi chyba nie wyszło. Wynik wydaje mi się, że jest zbyt duży. Ponad 70k BRT w jednym patrolu... to dużo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum