Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: piotr
Ulubiona Gra: sh3+gwx3
Wiek: 55 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: golub-dobrzyń
#1 Wysłany: 4 Luty 2015, 11:32 Rozwiązanie problemu z WIN 8.1 64 bit
Witam!
3 lutego 2015 chciałem powrócić do sh3 po latach. Mam pierwsze wydanie tej gry. I porażka.
Po prostu się nie da. Wydanie w kolekcji klasyki ponoć daje szansę. Po rozmowie z cenegą
dowiedziałem się, że wycofali się z tej gry co oznacza, że za chwilę nie będzie można jej kupić.
Znalazłem sh trójkę na steamie w wersji angielskiej (4,99 euro). W opisie jest napisane only XP. Zaryzykowałem i kupiłem, zainstalowałem GWX 3.0 spolszczenie OLAMAGATO full wersję i działa!!! Dodałem SH3 Comander - tu po angielsku, cała reszta po polsku. W tej wersji SH3 nie ma potrzeby pathowania do 1.4.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum