Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Postanowiłem założyć temat w którym na zamieszczalibyśmy nasze nicki z gry.
Można by się wtedy dowiedzieć kto grywa, zgadać, pograć częściej w plutonach.
Jeśli ktoś gra i ma ochotę to niech pisze post z nickiem.
Ja to będę na pierwszej stronie tego tematu (w tym poście) aktualizował.
Wordl of Tanks
baza dowódców: nick z forum --> nick w grze
PL_Daritto - początkującym nie jestem ale nie mam parcia na ciężkie czołgi więc świetnie bawię się na poziomie Tier3-4. Jak Coś to dawać znać do plutonu z takim poziomem
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#16 Wysłany: 7 Marzec 2011, 18:10
PL_Storm87 -> Storm87. Mam też konto PL_Storm87 ale na hamerykańskim serwerze, przez przypadek, więc to konto jest martwe. A konta usunąć się chyba nie da.
Hrothgar1234 - obecny jestem głównie na 5-7 tierze, z racji braku parcia na high tanki.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum