Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
To nietypowa misja . Nietypowa, bo tym razem nie bez znaczenia jest to co zostanie zaatakowane i zatopione.
Celem priorytetowym jest tutaj potezny, kanadyjski frachtowiec , ktorego ladownie pelne sa dokumentow mowiacych o inzynierach wspolpracujacych
z III Rezsza .
Pozostale jednostki konwoju maja puste ladownie , wiec zatopienie innych jednostek bez zatopienia jednostki typu KGN , nalezy uznac za porazke.
Jezeli jednak uda sie Wam zatopic glowny cel , reszta konwoju bedzie tylko wspanialym dodatkiem do Zelaznego Krzyza.
---ODPRAWA---
Pogoda i akwen nam nie sprzyja , jednak warunki te moga okazac sie wspanialym polem do dzialania. Wykorzystajcie swoje wszystkie atuty . Liczymy na Was
Powodzenia! PL_David i PL_Szczur
Pierwszy zaliczony patrol było ciężko i sam nie wiem jak udało mi się przetrwać.
Do konwoju wszedłem dość dziwnie,PL_Olek0489 zabawiał eskortę więc korzystałem z
okazji i posyłałem rybki .
SH3Img@14-12-2015_21.37.36_97.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 208.26 KB
SH3Img@14-12-2015_21.39.4_958.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 179.78 KB
SH3Img@14-12-2015_21.39.10_918.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 181.91 KB
SH3Img@14-12-2015_21.24.32_399.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 84.29 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Renegat 14 Grudzień 2015, 23:51, w całości zmieniany 2 razy
Fajna misja. Czułem zagubienie dopóki nie zobaczyłem, że w pobliską okolicę zleciała się eskadra suszarek. Dobrze wiedziałem kogo szukają. Dziękuję. Potem poleciały do mnie... i w sumie przeżyłbym jakby nie dziwne zdarzenie. Lewa ręka na kursorach peryskopu a druga na '=' a ja szasuję nagle. To było epickie. Prawdopodobnie przyczyna obciążenia na łączu.
Nagłe zupełnie nie z mojej woli szasowanie
Ponoć święta idą to i paki mogą być
Ostatnio zmieniony przez sNr 15 Grudzień 2015, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum