Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 6 Luty 2016, 17:35 Incydent na Morzu Czarnym
Zestrzelenie rosyjskiego bombowca przez turcje ktory naruszyl ich przesten powietrzna nic nie nauczylo tych pierwszych.
Rosjanie liczac na to, iz w regionie utrzymuja znaczne sily powietrzne mysla, ze Turcja nie skusi sie po raz kolejny o zestrzelenie, jednak przyszlosc pokazala jak bardzo sie myla.
Stało sie to, co musialo sie stac, uszkodzony przez tureckie F-16, SU-24 rozbił sie w odmętach morza czarnego, jednak załodze udało się katapultować i podac namiar dowodztwu gdzie sie znajduja.
Turcy tym razem chca za wszelka cene dopasc rosyjskich pilotow oraz postawic ich przed pokazowym procesem.
Z Sewastopola w morze wyszly okrety rosyjskie, turcy wyslali swoje oraz poprosil o pomoc wlochow ktorzy w tym rejonie posiadaja swoje okrety podwodne.
Strona RED:
3 x OP typu KILO
1 x OP typu LADA
Strona RED nie, może dopuscic do przejecia lotnikow za wszelka cene przy wszelkich dostepnych srodkach.
dalką osłone stawią 2 samoloty typu TU-142
Strona BLUE:
1 x OP typu SAURO
1 x OP typu 212
2 x fregata typu Perry
Włoskie okrety dostana w losowym czasie zgode na otworzenie ognia do rosjan w pierwszej kolejnosci maja sie skupic na zlokalizowniu okretow rosyjskich i przekazywanie ich namiarow stronie Tureckiej.
Turcy na fregatach w okreslonym czasie musza osiganac rejon- KWADRAT- w ktorym przypuszczalnie przebywaja zestrzeleni lotnicy otwarcie ognia dozwolone jest w chwili kiedy sami zostana zaatakowani.
Technicznie na mapie bedzie widoczny kwadrat ktory bedzie symbolizowal rejon poszukiwan lotnikow
_________________ capt. TUPOLOV commanding
pepe [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 7 Luty 2016, 13:27
Pomysł ciekawy i z pewnością pochyle się nad tym jak już dojdę do siebie po karnawałowych mocno alkoholowych wariactwach
Narazie jednak zastanawia mnie ten punkt:
Cytat:
Nie bardzo wiem jak to widzisz. Turcja jest w miarę dobrze odwzorowana "siłowo" w grze - ma swoje F-16 itp. Dlatego nie do końca wiem jaką rolę mogły by mieć Tu-142 stawiając w powietrzu siły rosyjskie w konfrontacji z tureckimi.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 7 Luty 2016, 14:00
pepe napisał/a:
Pomysł ciekawy i z pewnością pochyle się nad tym jak już dojdę do siebie po karnawałowych mocno alkoholowych wariactwach
Narazie jednak zastanawia mnie ten punkt:
Cytat:
Nie bardzo wiem jak to widzisz. Turcja jest w miarę dobrze odwzorowana "siłowo" w grze - ma swoje F-16 itp. Dlatego nie do końca wiem jaką rolę mogły by mieć Tu-142 stawiając w powietrzu siły rosyjskie w konfrontacji z tureckimi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum