Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Misja autorstwa Kyte-a. Kilo vs Kilo. Celem jest zatopić przeciwnika lub/i odnaleźć wrak statku i zdobyć ładunek.
Ja przeciwko rentacow.
Oj ciche są te Kilo, bardzo ciche.
byliśmy tak blisko siebie i nic nie slyszeliśmy. Myślałem że jest po drugiej strony podwodnego wzgórza i pomknąłem w kierunku wraku.
Odpaliłem torpedy, ale okazało się, że to tylko łódź rybacka
Więc dalej starałem się osiągnąć cel główny i udało się
wrak odnaleziony. Można pobierać ładunek.
rentacow się trochę irytował, ale trudno . Odpalił torpedę. Natychmiast zareagowałem i odpowiedziałem ogniem.
Zaczął pingować aktywnym sonarem co dało mi dodatkowe informacje o jego pozycji i odpaliłem drugą rybkę, jak się okazało zupełnie niepotrzebnie.
Pierwsza okazała się być skuteczna i Kilo zostało zniszczone.
A ja mogłem w spokoju zająć się ładunkiem
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum