Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 5 Luty 2016, 13:15 Re: MOD
RAFALMC napisał/a:
Witam.
Jestem tu nowy i proszę o pomoc w ściąganiu modów, a konkretnie chodzi mi o mody graficzne.Są tam linki ale nic nie da się ściągnąć.
Cześć.
Jeśli któryś z plików umieszczonych w dziale DOWNLOAD tego forum nie działa, napisz jaki naprawimy
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#5 Wysłany: 5 Luty 2016, 17:16
RAFALMC napisał/a:
np. to: Environmental MOD for SH5 wersja 1.1 - 4.7
Ale gdzie bo z tego co widze w dziale download SH5 nie ma tam tego pliku
#8 Wysłany: 6 Luty 2016, 17:43
Te pliki nie znajduja sie na naszym serwerze wiec nie jestem w stanie pomoc
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#9 Wysłany: 6 Luty 2016, 18:05
Ale sam mod przecież istnieje i da się go pobrać. Przeglądnąłem ten temat i na drugiej stronie jest link do źródła na Subsim. Tam można pobrać najnowszą wersję moda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum