Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PaweŁ
#1 Wysłany: 4 Luty 2018, 16:38 Szukam moda
Szukam moda który usuwa prześwitujący przez fale kilwater statków.Ostatnio zainstalowałem mod Dynamic Enviroment v2.9 i posiada on tego buga , a jest tak ładny,że nie chce się go pozbywać.Wiem ,że był taki mod który to naprawia ale nie pamiętam jego nazwy a na Subsimie nie znalazłem.
Mam jeszcze pytanie,może bedzie ktoś wiedział ,czy ten mod jest stabilny z TWOS-sh5 bo wywaliło mnie kilka razy do pulpitu.I czy jest jakaś łata na wywalanie mnie ze statku pod wodę w momencie gdy wychodzę z peryskopu obserwacyjnego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum