Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jan
#1 Wysłany: 4 Kwiecień 2018, 04:16 Problem z TWOS
Witam, od niedawna gram w sh5 i postanowiłem troszkę go sobie zmodować.
Po zainstalowaniu the wolves of steel gra elegancko się odpala, wszystko niby śmiga jak należy
jednak po odpaleniu nowej kampanii w lewym górnym rogu pojawia się czarny prostokąt zasłaniający pół ekranu. Próbowałem pobawić się rozdzielczością oraz przeinstalowałem grę oraz moda... nic to nie dało.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 4 Kwiecień 2018, 15:14
Załącz proszę jakiś zrzut ekranu.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 4 Kwiecień 2018, 20:18
Taki błąd sie może pojawić gdy nie masz zaktualizowanej gry do wersji 1.2.
Sprawdź to.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#6 Wysłany: 25 Maj 2018, 14:58
Miałem to samo pod XP, wóczas wchodziłem do menu odpalałem grę w jakiejkolwiek misji historycznej , jeżeli poszła ok, to wracałem do Kampanii, Taki stam rzeczy miałem tylko podczas postuju w bunkrze, teraz zainstalowałem WIN 7- 64 bit i tego problemu nie ma
[pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum