Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#461 Wysłany: 27 Październik 2019, 18:16
PL_tes napisał/a:
PL_Mirko napisał/a:
Twoja żona za to że pozwala Ci kupować tak drogie zabawki, pójdzie niechybnie do Nieba - Złota Kobieta.
Jak znam zycie, sama sprezentowala.
Niestety. Aczkolwiek historia jest zabawna. Bo było to na weselu kuzynów. Gdy zabawa już się rozkręciła, siedząc przy stole zapytałem, czy mogę sobie kupić pedały bo jest okazja na sieci . Mina sąsiadów bezcenna .
I kupiłem
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Tym razem (jeszcze ciepły ) nietypowy film - rodzaj wariacji muzycznej na temat WT, mix Gameplay'a i Replay'a z SB Air [Enduring Confrontation].
W roli głównej japoński Kawasaki Ki-61 hei Hien (jap. "Lecąca Jaskółka" ).
Gdy myśliwy staje się zwierzyną, a na "szóstej" ma 2 przeciwników (Spitfire Vb i nowy szwedzki cudo-samolot Pyorremyrsky) - co może zrobić?
"Kręcić się" ze Spitem Vb - nawet japońskim samolocikiem to zły pomysł. A przeciw graczowi umiejętnie wykorzystującym UFO-FM Pyorremyrsky'ego nie ma żadnych szans na równorzędną walkę.
Pozostaje mu tylko taniec! Nisko nad drzewami, utrudniając skutecznie zadanie przeciwnikom.
Zapraszam do obejrzenia filmu (HD 1080, 60 fps, 6:45 min): Dancing Hien
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#464 Wysłany: 5 Listopad 2019, 13:53
Mirko polecam zaopatrzyc sie w ki43 otsu😂
Przeciw spitom nie ma sobie rownych, wykrecisz i masz szanse dogonic, plus 2x20mm tyle tylko ze ubogo z amunicją
@PL_Qbik - Ten Japończyk to pewnie i mistrz, ale ja jestem co najwyżej graczem średnio-zaawansowanym w WT. Gdy w grze spotykam mistrzów mam ciężki dzień
Potraktuj ten film jako lekcję przedwstępną, z tą myślą go robiłem. Zaobserwuj jak "pracuje" ster kierunku (ta ruchoma "płetwa ogonowa" ). Za zmianę jego położenia odpowiadają te wskazane na rysunku skrzydełka na przepustnicy lub pedały, jeżeli je ktoś używa. Operujemy nim przy starcie (korekta znoszenia samolotu przez wirujące śmigło), przy lądowaniu i w czasie wykonywania uników oraz przy celowaniu. Te 2 celne trafienia to właśnie efekt korekty sterem kierunku przy strzelaniu defleksyjnym (strzelanie z wyprzedzeniem celu).
@Olek - Ki-43 III otsu - dawniej, 2 lata do tyłu - najwięcej eksploatowany z jap. - prawie 900 killi. Ale ile można się kręcić w takim UFO-Locie. Trochę siara, więc spróbowałem czegoś innego.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#466 Wysłany: 6 Listopad 2019, 20:25
Fajnie tego Szweda wyrolowałeś
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#467 Wysłany: 11 Grudzień 2019, 19:53
Witajcie .
Widzę ,że stara gwardia nadal się mocno trzyma ( Mirko , Jacek , Andrev , Finek )
Za oknem zima , to może sobie znowu pobujam w obłokach
Trzymajta się ciepło .
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum