Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Mam prośbę, ponieważ nie dysponuję zewnętrznym IP, więc hostowanie serwera w moim przypadku nie jest możliwe, a niestety spotkać jakikolwiek serwer na realu czy trudnym to rzadkość, więc często pogrywam sobie te w trybie pojedynczym, problem w tym ze znam je już na pamięć, wiele się na tym nie nauczę Czy są jakieś misje do ściągnięcia na pojedynczego gracza?
Jest cala mnostwo misji najwyzszego poziomu firmowanych takim znanymi nikami jak Szczur czy David jak ktos bedzie taki uprzejmy to poda ci miejsce gdzie mozna je pobrac. Grac w trybie multi mozesz codziennie z Polakami na pelnym realizmie oraz uczestniczyc w otwartym rankingu. Dzieje sie to o pewnych godzinach kazdego dnia.
Kilka osob z tego forum oraz klanu grywa sobie tam i moze ci wskazac droge.
_________________ pozdrawiam
kult
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 12 Marzec 2007, 08:52, w całości zmieniany 1 raz
Popros o podanie linkow przez amina badz o takawa zgode abym mogl to uczynic. Serwery stawiane sa o 2 godzinach kazdego dnia - patrz pierwsze zadanie mojej wypowiedzi.
_________________ pozdrawiam
kult
Ostatnio zmieniony przez SD_kultura 14 Marzec 2007, 02:24, w całości zmieniany 1 raz
Serwery stawiane są codzienne. Od niedzieli do czwartku o 18:00 i 20:30. W soboty i piątki są to godziny: 20:00 oraz 22:00.
Mam nadzieje, że Wasz ranking będzie otwarty dla wszystkich jak Nasz. Mam nadziej, że razem sobie pogramy. Prosiłbym o zamieszczenie takowych informacji na Naszym forum o godzinach spotkań gier rankingowych Polishseamen, przy okazji zwracając się do administratora, by wreszcie przestał edytować posty, poniewąz robi się to nieco irytujące. Czekam na Wasz ranking i Wasze misje.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#9 Wysłany: 15 Marzec 2007, 23:49
EDYCJA POSTOW JEST KONIECZNA I PODYKTOWANA ZACHOWANIEM NIEKTORYCH USEROW z POLSIH RUN czy SEA DEVILS
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 15 Marzec 2007, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Imię: U 700
#10 Wysłany: 16 Marzec 2007, 00:07
SD_kultura napisał/a:
Popros o podanie linkow przez amina badz o takawa zgode abym mogl to uczynic. Serwery stawiane sa o 2 godzinach kazdego dnia - patrz pierwsze zadanie mojej wypowiedzi.
A czy ten temat nie jest prośbą- patrz pierwsze zadanie w moim poście
Ostatnio zmieniony przez MefistO 16 Marzec 2007, 00:09, w całości zmieniany 2 razy
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#11 Wysłany: 16 Marzec 2007, 08:02
a ja przypominam ze jest taki mechanizm komunikacji jak PW....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum