Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Cóż.. Zaglądam tu od paru tygodni, wreszcie się zarejestrowałem - najwyższa pora się przywitać. Niniejszym więc witam wszystkich
Przyznam że gdy tu zajrzałem zaskoczył mnie fakt że ciągle rejestrują się nowi, nie spodziewałem się że tyle osób szuka czegoś więcej niż po prostu przebrnięcia przez grę i odstawienia na półkę.
Sam zabrałem się za SH2 stosunkowo niedawno, niejako przez przypadek (O SH3 pomyślę w wakacje po wymianie sprzętu ). Okręty podwodne (tudzież "nawodne z możliwością zanurzenia" ) fascynowały mnie zawsze ale jakoś nie było okazji ani pogłębić wiedzę o nich ani pobawić się symulatorem.. Chociaż jak sięgnąć pamięcią - 100 lat temu na atarynkę wyszedł SilentService czy jakoś tak, z symulacją nie miał wiele wspólnego ale zawsze jakiś smaczek
No ok.. rozwlekłem się.. W każdym razie jestem, gram; póki co single, może już niedługo spróbuję sił w multi. A tymczasem pomęczę pewnie pytaniami na forum
Zostało życzyć tylko wszystkim stopy wody pod kilem.. Albo 221? na wypadek..
Imię: Lukasz
#9 Wysłany: 28 Marzec 2007, 10:41
Witam serdecznie wszystkich walczących na na morzach i oceanach!
Dziś mam swój pierwszy raz - zabieram głos na forum internetowym, lepiej jest z grami typu SH i tp. pamietam np. up peryscop z commodora wtedy było niezłe, ale SH3 nie daje mi się wyspć, dziś rano ( ok. 5.15 - 6.00) zrobiłem C3, który miał problemy z silnym sztormem i poruszał się z predkością 1 w (wystarczyła jedna rybka w śródokręcie i pa pa)(Gierka uzależnia). Narazie nie mogę pograć w multi problemy techniczno finansowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum