Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
mam pytanie czy peryskopy w sh3 sa zgodne z realiami a moze te GW są bardziej realistyczne i wszystkie przyrzady prosil byl o odpowiedz
Ale dokładnie to co masz na mysli????, i co Ci nie pasuje w peryskopach w SH III ????, posiadają podziałkę kątową, przełącznik powiekszenia, podnoszą się i opuszczają, kręcą w obie strony. Więc w czym problem????
#6 Wysłany: 30 Maj 2007, 16:48
ja znalazłem gdzieś w obrazach z grą peryskop z różnymi bajerami, m.in. z logo zeiss, czy można go jakoś "zamontować" w grę ?
C:\SilentHunterIII\data\Menu\Gui\Periscope.tga (przykładowa ścieżka)
Peryskop bojowy, mniejszy okular, trudniej go dostrzec eskorcie, mniejsze kąty widzenia.
Wachtowy jest on w ogóle większy, eskorta może go dostrzec łatwiej, ale za to mamy większe kąty widzenia, min przydaję się do obserwacji nieba, albo podczas słabej widoczności np. podczas mgły.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 13 Czerwiec 2007, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#10 Wysłany: 13 Czerwiec 2007, 12:36
jak płyniesz na chrapach, to dobrze jest mieć jednocześnie wyciągnięty peryskop wachtowy. Z tego co pamiętam załoga chyba "patrzy" przez niego. Jak miałem wyciągnięte same chrapy, to często dostawałem prezenty z nieba, a jak był wyciągnięty peryskop wachtowy, to dowiadywałem się czasami o samolotach. Piszę z tego co pamiętam, bo drugi raz robię kampanie i nie mam jeszcze chrap
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum