Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
No to zaczne od początku. Od długiego czasu mam styczność z SH2. Pierwszy błąd był taki, że literki skakały, zegary itd. ( pisze to bo może mieć to coś wspólnego z moim problemem ). Ok zainstalowałem nowsze sterowniki. Grałem w SH2 i grałem. Aż pewnego razu przeinstalowałem SH2. No i wchodze normalnie w menu SH2. Wchodze w misje, wybieram i... I jak skończył ładować to się SH2 zawiesił. Ctrl, Alt, Delete. Włączam jeszcze raz. Wybieram inną misje i jak pasek ładowania dochodzi do końca to pojawia się okienko notatnika na czarnym ekranie z treścią:
Lub inną. Proszę o pomoc. Raz po reinstalce SH2 zaszło i normalnie działało ( nie mówie tu o błędzie na U-Boocie typu IIC w okienku z awarjami, które pojawia się zawsze ). Ale ostatnio był format i znowu to samo.
Dodam że mam XP i najnowsze sterowniki do swojej karty nVidia. Starszych sterowników poprostu nie idzie zainstalować
Ostatnio zmieniony przez ADi 9 Maj 2007, 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#4 Wysłany: 9 Maj 2007, 21:25
Może to być tez problem sterowników do karty graficznej.
Ta gra nie lubi za bardzo innowacji, na niektórych kartach najlepiej sie sprawdza na starych sterownikach.
Zobacz, może to pomoże.
No właśnie napisałem. Nie mogę zainstalować starych sterowników!
Odinstalowywuje nowe, ściągam stare, instaluje, reset kompa i sterowników tak jak by nie było....
[ Dodano: 9 Maj 2007, 22:54 ]
Ehh... No już coś wiem na temat sterowników ale nigdzie nie mogę znaleść sterowników obsługujących moją karte graficzną. ( GeForce 4 MX 4000 )
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#6 Wysłany: 10 Maj 2007, 09:20
ADi napisał/a:
No właśnie napisałem. Nie mogę zainstalować starych sterowników!
Odinstalowywuje nowe, ściągam stare, instaluje, reset kompa i sterowników tak jak by nie było....
[ Dodano: 9 Maj 2007, 22:54 ]
Ehh... No już coś wiem na temat sterowników ale nigdzie nie mogę znaleść sterowników obsługujących moją karte graficzną. ( GeForce 4 MX 4000 )
No to myślę, ze Boolo poradzi, a jak nie to Panowie dajcie ADIEMU namiary na Egona, miałem kiedyś( dawno !!!)podobny problem i facet pomógł mi
pozdr
Eh... No i próby spełzły na niczym. Przy ostatniej próbie reinstalki SH2 siadła płyta. Dzięki wszystkim, że poświęciliście mi swój cenny czas.
@EDIT
Heh... Płyta żyje tylko komp się sypie xD Tak szybko nie dam wam spokoju. Zaraz napiszę czy działa ze sterami 53.03.
[ Dodano: 10 Maj 2007, 12:23 ]
Cóż, nadal wyskakuje JANUS.
[ Dodano: 10 Maj 2007, 12:47 ]
W sterownikach typu Detonators 45.23 nie ma mojej karty graficznej. Nie wiem już co mam robić.
[ Dodano: 10 Maj 2007, 20:18 ]
A mógł byś napisać dokładnie jak on ci pomógł?
[ Dodano: 11 Maj 2007, 16:15 ]
Rany pomoże mi ktoś w końcu? Jestem już tym wkurzony. Przez całe 3 dni siedze nad tym i widze tylko JANUSa. Już mi się zaczął śnić...
Ostatnio zmieniony przez ADi 10 Maj 2007, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum