Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ave, ave!!
Witam i przedstawiam się - Intruder z tej strony. Nie jestem już taki całkiem nowy, bo nieco pograłem z Boolo i Jackiem ale nic nie zawadzi powiedzieć hello.
Grywam tylko w SH4, bo tylko to posiadam. Wypas klimat, wypas gierka. Mam nadzieję, że grono SH4 się powiększy, że ukarze się DC do tego i że będzie można zrobić prawdziwe batalie.
Dla mnie SH4 jest jeszcze za świeże. Ale jak tylko wyląduje u mnie na biurku (zobaczymy co przyniesie przyszłość) to nie widzę problemów, aby plumknąć. (zwłaszcza, że może moje nowe łącze pozwoli mi troszkę pohostować i popływać górą)
Witam i pozdrawiam Do zobaczenia na mnorzach i oceanach!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum