Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
usuwają problem z nie trzymaniem głębokości przez op przy 0 prędkości, oraz wolną zmianą głębokości w GWX.
Przeczytałem to na forum U-Bootwaffe. Ma ktoś te pliki? Pytam, bo chciałbym sprawdzić, a nie chce mi się od nowa przeinstalowywać wszystkiego, bo niedawno to robiłem.
Ostatnio zmieniony przez Sokół 2 Maj 2007, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#2 Wysłany: 2 Maj 2007, 15:45
Ale po co grzebać w plikach takie objawy ( samoczynne wy, lub zanurzanie się suba przy motorach STOP byłu w realistycznym pływaniu) niezbedna była minimalna praca śrub aby utrzymać głębokość, chyba, ze byłeś fachowcem i zawisnąłeś pomiędzy warstwami wody ciepłej i chłodniejszej
pozdr
Mylisz sie tu są normalne prawa fizyki wypadkowa kilku sił pozwalała utrzymać okręt na danej głębokości inaczej mówiąc jak by tylko do tego wystarczały zbiorniki balastowe to by nie trzeba było montować sterów głębokości. Stery głębokości z kolei działają tylko i wyłącznie jeśli okręt się porusza. Itd...
Imię: U 700
#9 Wysłany: 25 Czerwiec 2007, 17:30
Proszę pomórzcie! W połowie instalowania patcha do GWX kończy się tym
Na stronie jest jakaś instrukcja na wypadek kłopotów
http://www.users.on.net/~...llerErrors.html
Tyle ze mój angielski jest kulawy i nie mogę sobie poradzić I skąd się bierze katalog SH3 Commander?
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 40 Skąd: Óć
#10 Wysłany: 25 Czerwiec 2007, 17:46
Też miałem taki problem przy instalowaniu z płytki, ale myślałem że to błąd przy nagrywaniu plików na dvd. Moim sposobem jest ściągnąć jeszcze raz plik (1 z 5) na którym się zatrzymuje instalka, podmienić z uszkodzonym i odpalić instalkę jeszcze raz.
#11 Wysłany: 25 Czerwiec 2007, 17:59
Całe GWX zainstalowało się ładnie i wszystko działa, problem tylko z tym patchem, instaluje się do połowy i kicha, a bez stabilizacji głębokości nie da się grać
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#13 Wysłany: 26 Czerwiec 2007, 09:42
Cytat:
Całe GWX zainstalowało się ładnie i wszystko działa, problem tylko z tym patchem, instaluje się do połowy i kicha, a bez stabilizacji głębokości nie da się grać
a tam odrazu nie da sie grać jak zainstalujesz patcha to dalej bedziesz mial "klopoty" z ustabilizowaniem glabokosci musisz zainstalowac program - JSGME i po odpaleniu bedziesz mial dostepnych kilka dodatkowych modow np ten ze stała glebokoscią, z wykrywaczem radaru na hrapach, mniejszy ruch w portach
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#14 Wysłany: 26 Czerwiec 2007, 10:59
do patcha 1.3 jest dołączony mod, który rozwiązuje ten problem. Jak wrócę do domu, to zerknę ile zajmuje i najwyżej Ci prześle. Można go pewnie wrzucić do GWXa niższego niż 1.3
#15 Wysłany: 27 Czerwiec 2007, 19:49
Jakoś sobie poradziłem. Czereśniak miał racje, miałem uszkodzony plik patch, co do stabilizacji udało mi się to czystym przypadkiem dokładnie tak jak napisał Mike, w każdym razie bardzo wam dziękuje za pomoc, gra pochłonęła mnie całkowicie, a że od jutra mam urlop to chyba wypadnie mi parę dni z życiorysu. Jeszcze raz dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum