Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#6 Wysłany: 26 Lipiec 2007, 01:09
mi to wyglada na cos co jest podobne do typu VII na pocztku myslalem ze ty IX ale niema 2 WT na rufie i tuch wlotow po bokach bardzij to przypomina typ VII te wolty a poniewaz jest taki gruby to mysle ze to XIV ale jak nie to sie poddaje pozdro MIchał
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#17 Wysłany: 27 Lipiec 2007, 19:14
PkaYak napisał/a:
Wydaje mi sie że to XB stawiacz min ale pewny nie jestem
No nareszcie jeden kumający rozpoznał to jest typ X- stawiacz min, później stosowany jako tanker ( jak wytłukli mleczne krowy), poniżej 2 fotki tego samego typu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum