Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: adam
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 100 Skąd: wieliczka
#1 Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 22:49 stocznia
poszukuje moda co dodaje statki na mapie. gwx troche przesadza, uboat morze srodziemne w miare, ale troche za malo world 3.0 tez odpada. poszukuje takiego moda ktory zaspokoi glod suba.. nie mowie o powrocie z patrolu + 400tyś tonazu, chodzi oto aby nie bylo pustki w portach, na patrolu aby spotkac jakiegoś suba. IIB ..eeeee kaczki są ladne ale ja tam wole cos wiecej np. widok VIIC w wlasnym kwadracie patrolu to juz coś. ..
oczywiscie chodzi o kariere, aby w porcie bylo tloczno. ciagly ruch,
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 30 Maj 2005 Posty: 82 Skąd: ...z zaskoczenia
#2 Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 09:23
Skoro masz wyraźną wizję kariery to nie wiem dlaczego sam nie spróbujesz..
Wystarczy zmodyfikować istniejąca kampanię, nie musisz tworzyć nowej.
Wstawianie okrętów podwodnych to też nie problem bo jest typ II, VII, IX, S-class, Gato.. w postaci subów-kompów, wystarczy je dać na mapę i pokazać gdzie mają pływać.
Imię: adam
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 100 Skąd: wieliczka
#3 Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 12:44
proba sil z harbor traffic lite sie udala, podczas wyplywania z portu spotkalem kilka VIIC/41 wracajace z patroli. ale gdzie eskorta, stajace merchy w potachbadz wplywajace.. jeydyne co znajduje to krazowniki pomocnicze i przybrzezne satki handlowe, w kiel znalazllem tripitza z graf zeppelinem, w wilshelmhaven (zapomnialem jak sie to pisze bo dawno z tamtad nie startowalem) scharnhorst z gneisenau. . dodam ze bylem swiadkiem walki sub v merch . IIB zatopil trawler z flaka w kwadracie AN17 , wplynalem do scapa flow ale tylko fiji stal , wycieczka na gibraltar - setki jak nie wiecej elco torpedo boat. kilka niszczycieli,. , la spezia : vittorio class, roma class i jakis niszczyciel chyba soldadi.. stany zjednoczone ummm pelno liniowców. ale wszystkie staly w porcie, zadnego ruchu
stany zjednoczone ummm pelno liniowców. ale wszystkie staly w porcie, zadnego ruchu
Z opisu wnioskuję, że to wczesne lata wojny (skoro takie jesdnostki w niemieckich portach)... To Ameryka jest jeszcze neutralna...
I powtórzę za Davidem... Jeżeli GWX trochę przesadza można go przecież zmodyfikować... Tak samo z czystego Sh3 możesz zrobić swój mod... Ja planuję jak znajdę trochę czasu zrobić parę misji na Single-player w stylu pełnego patrolu.... Mam nadzieję, że się udadzą... Modyfikacja kampanii jest bardzo prosta... Nawet pododawać nowe jednostki możesz (choćby trochę ściągnąć z GWX i dodać pływające po morzach i oceanach)
na 99% wiem, co jest nie tak...W pliku z ekwipunkiem są nazwy urządzewń, których nie ma, a które mają być załadowane... Bodaj są w Library... Ale mogę się mylić...
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 30 Maj 2005 Posty: 82 Skąd: ...z zaskoczenia
#10 Wysłany: 23 Wrzesień 2007, 18:26
Finkowi chodziło o katalog data/Library. W każdym razie jak tam czegoś od jednostki nie dodasz to gra i tak będzie chodzić tylko jednostka będzie bez jakiegoś elementu.
Ten błąd który masz nie jest spowodowany brakiem czegos w library tylko niekompletnym dodaniem jednostki. Przenoszenie nie polega zawsze tylko na kopiowaniu ale czasem też na małej modyfikacji plików.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum