Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pogoda: Clear
Godzina: 09:00
22 Września 1943
100% Konwoju Przetrwało
Dowódcy Sił Alianckich:
PL_zyziek_b: DD HMS Icarus - debiut na DD ( przeżył nic nie zatopił )
PL_PL_U-96: DD USS SUMNER - przeżył ( nic nie zatopił )
PL_Lisiu: HMS Benham - przeżył ( nic nie zatopił )
Wraz z Marciem zaczelismy grę od strony południowej. Podchodząc do konwoju zsotalem wykryty jako pierwszy ( Marco chwile później )I przez resztę gry byliśmy caly czas zaciekle atakowani przez oslonę merchów. Podczas wykonywania 1 ataku na DD zostałem obrzucony ładynkami glebinowymi, co spowodowało zniszczenie stacji nasłuchowej ( do końca gry bylem głuchy )Ale postanowiłem iz zaatakuje raz jeszcze ( trzeba było ratować honor Włocha i Ojczyzny ) Podczas nastepnego ataku zostalem staranowany przez PL_U-96 i doznałem następujących uszkodzeń:
-zniszczony peryskop
-zniszczone stery glębokości
-utrata 40% integralności poszycia
-pożary na 10 minut
-przecieki na 25 minut
Po tej przygodzie, postanowilem że może jednak lepiej wracać na makaron do domu. A tak na powaznie, po tym ataku moj okręt nie przedstawial żadnej wartośći bojowej. Więc jedyne co mogłem zrobić to odciągnąć eskorte od centrum, żeby może Marco miał jakieś szanse na atak.
fasfafaf.JPG
Plik ściągnięto 15 raz(y) 94.21 KB
fafaffff.JPG
Plik ściągnięto 15 raz(y) 82.16 KB
ffffffffffffff.JPG
Plik ściągnięto 22 raz(y) 37.97 KB
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 5 Listopad 2007, 22:43, w całości zmieniany 5 razy
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: Jaworzno
#5 Wysłany: 2 Listopad 2007, 01:41 Prawiczek
Panowie było super !!! Będę częściej odwiedzał pokój SH2+DC ale , jako że jestem malutkim chłopcem ( przynajmniej w duszy) to SH3 dalej w moim sercu będzie zajmować wysoką pozycję.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#6 Wysłany: 2 Listopad 2007, 20:17
Ehhh a ja nie bylem zadowolony, doswiadczenie pokazuje ze warto zostawic sobie troche bombek an tylniej belce:) Wspomne tylko ze wywalilem do HUBALA 6 cygar i wszystkei przeszly mu za rufa:/ ZENADA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum