Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#5 Wysłany: 26 Listopad 2007, 23:22
Teraz Hubalku plywasz na poważnym serwie wiec Twoje wyczyny beda skrzetnie rejestrowane... Nic nie umknie mojej uwadze (ew. Liskowi bo on ze skarbowki jest) Tylko nie migaj sie ze dopiero zaloge kompletujesz
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Witam, nareszcie jakieś polskie forum o NF.eu Niestety do was nie dołączę, z racji tego, że już jestem w innej flocie, ale podyskutować zawsze warto.
Na początek dam swój wynik z GB na yorku, może tonaż nie najlepszy, ale stosunek ataku do damagu... no cóz :p
Heh taki skromny wynik, min sam zakosiłem "Szarniego" a i to płynąłem na CA Moltke (ciekawe co by było jakbym se wyskoczył na "Gienku" może sie Rabe da namówić kiedyś).
#15 Wysłany: 6 Grudzień 2007, 21:56
Sie zastanowie (w zasadzie nie mam wyjscia bo moi gunnerzy sa na wynajmie) Marco spadlem o 10 miejsc wiec do poniedzialku masz zadanie bojowe odzyskac utracone pkt.
Na kompie siostrzenca NF nie chce sie zainstalowac !"§$%&/()=?
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Rabusiu..... gdy jesteś te kilkaset km od nas, wydajesz sie taki milutki i łagodny, a na vento wszyscy są dla Siebie bardziej kulturalni i pomocni....i niech tak dziadzie będzie i nie wracaj za szybko
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
#19 Wysłany: 7 Grudzień 2007, 11:07
KOCHAJA MNIE NORMALNIE KAMILEK JUZ TESKNI
Ja musze zrownowarzyc ten "cukier i przymilanie sie na Vento" Gdyby nie ja to byscie sie zaglaskali
PS. Kamilku kto podnosi Ci tak kapitalnie cisnienie z rana ? No kto? I nie musisz pic szkodliwej kawy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum