Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 18 Styczeń 2008, 18:17 Co mam zainstalować do SH3
Pytanie typu.
Co mam zainstalować do SH3 żeby gra była jak najbardziej realna.
Możecie mi doradzić jakich modów używać bo jestem zielony w tych sprawach.
i gdzie je znaleść, na jakich stronach szukać.
Gram dopiero od wczoraj.
Z góry dzieki za POMOC.
Na dysku zrób folder np. GWX2 a po ściągnięciu w/w plików umieść wszystkie w tymże katalogu i odpal plik GWX2.exe.
GWX jest w tej kwestii dość dobrym modem... Wersja 1.03 była świetna, a nie tak dawno wyszła 2.0 (ta z cytatu).. I są głosy, że jest lepsza... Ja jeszcze sobie opinii nie wyrobiłem
-Alternative Flotillas. - zmienia 11 flotyllę z Bergen na 3. Do czasu opuszczenia 3 podczas Overlordu
-Captain America's Officer Icons - nowe ikonki w pan elu zamiast twarzy oficerów
-Enhanced Damage Effects. - nie mam pojęcia
-Late War Sensors Snorkel Antennas. - a to chyba antenki na chrapach
-Main movie - 'Das Boot'. - w menu masz fragmenty filmu Das Boot
-No Medals on Crew. - podczas rejsu załoga nie ma na sobie medali
-Alternate Loadscreen - Full Circle. - wygląda na alternatywny ekran ładowania... Ale pewny nie jestem
-Black Sea Campaign Files Only. - usuwa większosć plików kampanii, abu jeżeli grasz na Morzu Czarnym nie ładowało zbędnych danych (tam samo jest chyba z Pacyfic (czy w 2.0 to wywalili?)
-Fix French.
-Integrated Orders. - bardzo fajne skróty
-Lite Harbor Traffic. - jeżeli tnie ci w porcie, instaluj. Opróżnia je, aby szybciej chodziło
-Merged Campaign
-VIIC41 Player Sub. - Ponieważ VIIC i VIIC/41 się różnią, a w grze oba korzystają z tego samego modelu ten modzik podmienia wygląd kadłuba z VIIC na VIIC/41... Do zastosowania tylko gdy pływasz na VIIC/41, aby poczuć lepszy klimat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum