Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 24 Styczeń 2008, 19:42 restart komputera w czasie gry
Witam!
Właśnie zakupiłem SH3...i mam problem. Po około 10 minutach od uruchomienia następuje restart komputera.
Dodam, że gram na sprzęcie:
Procesor AMD Athlon 64 3800+
2,41 GHz
1 GB RAM
Karta graficzna GF 7600 GS
System Windows XP z Service Pack 2
GF jest bez wentylatora.
Czy restartuje na innych grach? Call of Duty 2 bez zastrzeżeń (jednak nie sprawdzałem wymagań). Dziś pożyczyłem od kolegi Wiedźmina, więc sprawdzę czy problem leży po stronie kompa.
Powiem ci. Takie coś jak ty mówisz występuje często, gdy sprzęt się przegrzewa. Mi raz tak komp robił, gdy na moim starym, poczciwym 333MHz padł wentylator...
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#6 Wysłany: 25 Styczeń 2008, 23:46
Czasam takze wentylatorek zwyczajnie sie zatrze... Odpal cos co wycisnie soki z Twojego sprzetu i sprawdz temperaturke. Czasami objawem (przed restartem) jest "krzaczenie" grafy i rozne przeklamania w obrazie. Mialem 7600GS i dokupilem do niego zwyczajny wentyl za 10 zl od tej chwili bylo ok, 45 stopni w "stresie"
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#8 Wysłany: 31 Styczeń 2008, 14:31
Ja stawiam na przegrzanie albo grafika albo procek ewentualnie pamieci mi jak padl cooler na grafice to centralnie polozylem na niej wentylator od wentylowania kompa i do tej pory chodzi:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum